Το προφίλ της Onlinemedia

 

Η Onlinemedia είναι μια ελληνική εταιρία η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο του webdeveloping, webhosting, webdesign. Είμαστε ένα σύνολο εξειδικευμένων επαγγελματιών με διαφορετικό γνωστικό υπόβαθρο ο καθένας μας, που μας ενώνει ένας κοινός στόχος. Να δημιουργούμε, μέσα από τη σύνθεση των απόψεων, ιστότοπους που ξεχωρίζουν και μας γεμίζουν με ικανοποίηση. Απευθυνόμαστε σε όσους θέλουν να αναδείξουν και να διευρύνουν τις δυνατότητες τις επιχείρησης τους μέσα από το internet, μετατρέποντας το σε αναπόσπαστο κομμάτι της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας.

 

Δεν ανακαλύπτουμε τον τροχό

Χρησιμοποιούμε τα πιο διαδεδομένα συτήματα διαχείρισης περιεχομένου (Content Management System), όπως Joomla, WordPress, Drupal, δίνοντας έμφαση στην ταχύτητα, την ασφάλεια, την επεκτασιμότητα και την ευκολία στη χρήση. Τα αναφερόμενα CMS μας έχει αποτελέσει τη βάση για περισσότερες από 90 δημιουργίες ιστοτόπων, ηλεκτρονικών καταστημάτων και internet portal που έχουμε αναλάβει. Εξελισσόμαστε διαρκώς ενσωματώνοντας τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και διαθέτει πλέον ένα πολύ μεγάλο εύρος λειτουργιών και διεπαφών με εξωτερικά συστήματα.

 

Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν όλο το φάσμα της on-line επικοινωνίας

Το εύρος των υπηρεσιών μας απλώνεται από την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαφήμιση στις μηχανές αναζήτησης, μέχρι προηγμένες υπηρεσίες mobile και social media marketing. Έχουμε αναπτύξει έργα που καλύπτουν το σύνολο των επιχειρηματικών τομέων όπως παρουσίαση εταιρειών, ιατρικός τουρισμός, τουριστική βιομηχανία, e-commerce, eschool κ.α.

Προτείνουμε λύσεις με μοναδικό στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα για εσάς
Αντιμετωπίζουμε κάθε πελάτη μας ξεχωριστά, προσπαθώντας να κατανοήσουμε τις πραγματικές του ανάγκες και προσδοκίες. Το εύρος των υπηρεσιών μας , η υψηλή τεχνογνωσία μας και η εμπειρία μας στο χώρο του internet μας δίνει τη δυνατότητα να προτείνουμε λύσεις που φέρνουν αποτέλεσμα.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για εμάς, επικοινωνήστε μαζί μας.