Διάφημιση στο Facebook και στο Instagram

 

Οι πρωταγωνιστές στα social  media  είναι το facebook και το instagram τα οποία δημιουργούν   δυνατή σχέση μεταξύ  των πελάτων σας και της επιχείρησης σας συμβάλλοντας δυναμικά  στην αύξηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας σας.

Καθένας από εμάς περνάει αρκετές ώρες σε facebook και instagram. Οι δυνατότητες αυτών των καναλιών είναι απεριόριστες  σκεπτόμενοι ότι υπάρχουν δισεκατομμύρια  εγγεγραμένοι χρήστες.

Με την διαφήμιση σε Facebook και Instagram πετυχαίνουμε :

  • Ενισχύοντας το προφίλ της εταιρείας στο internet  αυξάνονται τα έσοδα. Αύξηση επισκεψιμότητας.
  • Επικοινωνία με τους καταναλωτές άμεση προβολή σε εκατομμύρια χρήστες στην Ελλάδα.
  • Λήψη πληροφοριών για τις ανάγκες του κοινού και χαμηλό κόστος διαφήμισης

 

Δυνατότητες στόχευσης

Ο σημαντικότερος παράγοντας επιτυχίας είναι η επιλογή του κατάλληλου κοινού που θα δει την  διαφήμισή  σας.

Τη δυνατότητα αυτή δίνει το FB. Μπορεί να απευθύνεται σε ανθρώπους που έχουν επισκεφτεί ξανά το site και έχουν δείξει ξανά  ενδιαφέρον για κάτι συγκεκριμένο. Σε όσους έχουν μείνει στο site μας περισσότερο από το μέσο όρο παραμονής ή σε ανθρώπους που έχουν αγοράσει κάποιο προϊόν   στο παρελθόν από το ηλεκτρονικό κατάστημα.

Αν όλα αυτά ξεπερνούν τις γνώσεις  σας και το χρόνο που διαθέτετε εμείς θα σας βοηθήσουμε  σε ότι έχετε ανάγκη  εμπιστευτείτε και επικοινωνήστε   μαζί μας προκειμένου  να δρομολογήσουμε άμεσα μια  συνάντηση στο χώρο σας ώστε κατάλληλος  διαφημιστής και αναλυτής μας  να σχεδιάσουν μαζί σας το κατάλληλο σχέδιο στρατηγικής για την επιχείρησης σας.

 

 

Αν θέλετε την δωρεάν συμβουλή μας παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Ευχαριστούμε.