Επιστημονικό Περιοδικό – OJS

ojs ii

Δημιουργία Επιστημονικού Περιοδικού με το χρήση της εφαρμογής Open Journal Systems (OJS)

Αν είστε στη διαδικασία δημιουργίας ενός επιστημονικού περιοδικού, το Open Journal Systems (OJS) είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο που σας βοηθά να διαχειριστείτε τη διαδικτυακή παρουσία σας.

Το OJS είναι μια ανοιχτού κώδικα πλατφόρμα που σχεδιάστηκε ειδικά για επιστημονικά περιοδικά και προσφέρει πολλά χαρακτηριστικά για τη διαχείριση και τη δημοσίευση επιστημονικών άρθρων.

Η δημιουργία ενός επιστημονικού περιοδικού με τη χρήση του OJS απαιτεί προσεκτικό σχεδιασμό και διαχείριση, αλλά ανοίγει νέες ευκαιρίες για την διάδοση της επιστημονικής έρευνας και την ανταλλαγή γνώσεων.

Τι σας προσφέρουμε

Web design

Αναγνωρίζουμε ότι κάθε επιχείρηση είναι μοναδική και το ίδιο πρέπει να ειναι και το επιστημονικό περιοδικό που δημιουργεί. Θα πρέπει να αντανακλά τη μοναδικότητα αυτή.
Σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε εξατομικευμένα ηλεκτρονικά επιστημονικά περιοδικά με σύγχρονα σχέδια, ευχρηστία και αναβαθμισμένες δυνατότητες για μια άριστη εμπειρία των πελατών σας.

Σύστημα Διαχείρισης Αρθρων

Το OJS παρέχει πλήρη λειτουργικότητα για τη διαχείριση, αξιολόγηση και δημοσίευση επιστημονικών άρθρων.

Συντάκτες και Κριτές

Επιτρέπει τη διαχείριση των συντακτών και των κριτών του περιοδικού σας, καθώς και την ανάθεση αναθέσεων για την κρίση άρθρων.

Προώθηση & SEO

Η προβολή του ηλεκτρονικού επιστημονικού περιοδικού σας είναι κρίσιμη για την επιτυχία του.
Ενσωματώνουμε τεχνικές βελτιστοποίησης για μηχανές αναζήτησης (SEO) για να βελτιώσουμε την ορατότητα του ηλεκτρονικού επιστημονικού περιοδικού σας στις αναζητήσεις.

Ανάλυση & Παρακολούθηση

Σας παρέχουμε εργαλεία για να παρακολουθείτε τις επιδόσεις του ηλεκτρονικού επιστημονικού περιοδικού σας.
Παρέχουμε αναλυτικά δεδομένα για τις πωλήσεις, την επίσκεψη και τη συμπεριφορά των πελατών σας, προκειμένου να λαμβάνετε ενημερωμένες αποφάσεις.

Διαδικασία Κριτικής

Παρέχει ένα σύστημα αξιολόγησης άρθρων από ομότιμους κριτές, βοηθώντας στην εξασφάλιση της ποιότητας των δημοσιευμένων άρθρων.

Ανοιχτή ή κλειστή Πρόσβαση

Το OJS υποστηρίζει την ανοιχτή πρόσβαση αλλά και την κλειστή υπό προϋποθέσεις σε άρθρα, επιτρέποντας τη διάδοση της επιστημονικής γνώσης.

Διαχείριση Εκδόσεων

Επιτρέπει τη διαχείριση διαφορετικών τευχών και τον έλεγχο του προγράμματος εκδόσεων του περιοδικού.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε